در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)

اینجانب ده سال سابقه حق التدریس دارم و بیمه ام بطور کامل پرداخت نشده. در مجموع با احتساب 8ماهی که در کارگاه جدید مشغول بکار هستم.-دارای 7 سال سابقه بیمه میباشم.

بعد از 8ماه کار در این شرکت مشغول بکار بودم. در صورت اعلام عدم نیاز از طرف شرکت_با توجه به اینکه مدت زمان اشتغالم در این شرکت کمتر از یکسال است(قرارداد های ما دو ماه دو ماه تمدید شده و من تا پایان شهریور قرارداد داشتم)_ آیا میتوانم مشمول بیمه بیکاری شوم.؟

درضمن در مدتی که در این شرکت بیمه پیوسته برای بنده واریز میشد. دانشگاه نیز بابت ساعات حضورم بیمه رد میکرد.آیا در صورت تعلق گرفتن بیمه بیکاری حقوق بیکاری من بابت وایزی از دو کارگاه افزایش میابد؟

تشکر از پاسخگویی شما

1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1- البته قرارداد نباید 2 ماه به 2 ماه باشد با این حال بله مقرری بیمه بیکاری به شما تعلق می گیرد .

2- بله . در صورتیکه در 3 ماه آخر بیمه پردازی و به صورت همزمان  بوده باشد .

با تشکر