در سایر توسط
بهترین بیمه بازنشستگی کدام است
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
تمام شرکتهای بیمه تحت نظارت بیمه مرکزی فعالیت داشته و تماما مورد تایید میباشند فقط تفاوت های شرکتها در ارایه پوشش های متنوع با شرایط خود شرکت بیمه میباشد و تفاوت نمایندگان در ارایه خدمات پس از فروش آنها میباشد
و باید خدمت شما عرض کنم تمام نمایندگان محترم بیمه در تلاش هستند تا بهترین خدمات رو به بیمه گزاران ارایه نمایند
همچنین
جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید