در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام خسته نباشین راننده کامیون هستم چندسال توفخرایران کارکردم ودوسال سربازی وازسال 78راننده هستم وتو کارخانه سیمان ابیک بارمیزنم و الان به دلیل اختلاف باشریک خودمیخوام ماشین روبفروشم ولی دوست دارم بازنشسته بشم چه پیشنهائ های جلوی راه میزارین
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
چنانچه درطول تمام این سالها بیمه تامین اجتماعی داشته اید میتوانید برای تکمیل آن به صورت آزاد حق بیمه را پرداخت کنید که حدودا 226.000 تومن است امسال
یا اگر آشنایی دارید که کارفرماست و لیست تامین اجتماعی رد میکند میتوانید از او بخواهید نام شمارا هم در لیست رد کند
البته تامین اجتماعی گاها برای بررسی صحت لیست به محل کار سرکشی میکند