در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید

آیا امکان بیمه شدن همزمان در دو شرکت وجود دارد؟ در صورتی که حق بیمه را هم خود شرکت بپردازد؟

آیا مشمول جریمه می شود؟

و آیا اگر شرکتها از این موضوع اطلاع پیدا کنند خطری برای بیمه گذار دارد؟

با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

اگر در 2 سال آخر نباشد معمولا با مشکلی از نظر سازمان تامین اجتماعی مواجه نمی شود . ولی هیچگونه توجیه و یا سود خاصی ندارد . دلیل تان برای این کار چیست ؟

حق بیمه متناسب با کارکرد باید باشد و اگر در آن محل حضور ندارید دلیلی برای پرداخت حق بیمه نیست . البته جریمه هم ندارد .

با تشکر