در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (130 امتیاز)
باسلام. برادر بنده دچار نارسایی کلیه میباشد که الان هفته ای سه مرتبه دیالیز میکنه و دارای کارت بیماران خاص هستش و 27 سال سن و دارای همسر هستش حال با توجه به اینکه دارای حدود 6 ماه سابقه بیمه تامین اجتماعی در قدیم بوده و حدود 7 سال هست که این بیمه قطع شده خواستم بدونم آیا بیمه تامین اجتماعی یا هر کدوم از سازمانهای بیمه گر غیر از بیمه های عمر شرایطی رو دارن که ایشان خود رو بیمه کنند و حتی اگر لازم شد حق بیمه واریز کنه که ایشون بتونه از شرایط بازنشستگی یا صندوق های حمایتی یا ازکارافتادگی کلی از مزایاش بهرمند بشه.

خداوند بشما خیر بده خواهش میکنم راهنمایی کامل بفرمایید که همسرش بخاطر آینده ش نگرانه.سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

از نظر بیمه تامین اجتماعی مشکلی ندارد ولی اگر در ابتدای بیمه پردازی از نظر کمیسیون پزشکی ازکارافتاده کلی به علت بیماری مذکور تشخیص داده شود دیگر نمی تواند ازکارافتاده شود و باید حتما بازنشست شود .

با تشکر