در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ایا مرخصی زایمان منوط به تایید شرکت توسط سازمان تامین اجتماعی است ؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام برای مرخصی زایمان باید شرایط زیر را دارا باشید

۱.ظرف یک سال پیش از زایمان، حق بیمه ۶۰ روز کار را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کرده باشند.

۲.در مدت استراحت مشغول کار نبوده مزد یا حقوق دریافت نکرده باشند.

۳. در تاریخ اعلام بیماری ، مشغول به کار بوده و یا در مرخصی استحقاقی باشند.

۴.زایمان مربوط به فرزند چهارم به بعد نباشد مگر اینکه فرزندان قبلی فوت شده باشند.

۵.در دوره استرحت مزد ی برای وی مطرح باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر میتونید مقاله زیر رو مطالعه نمایید

همه چیز در مورد کمک هزینه بارداری و مرخصی زایمان بیمه تامین اجتماعی