در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

من ۳۳ سال سن دارم، تا الان هیچ سابقه بیمه ندارم ... الانم شغل آزاد دارم ولی کار برای خودم نیست در واقع برای کسی کار میکنم... ولی میخوام خودم رو بیمه کنم ،تا حقوق بازنشستگی و مستمری داشته باشم ...فقط نمیدونم کدوم بیمه برای من مناسب خویش فرما یا اختیاری؟؟؟
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

تفاوت چندانی از نظر زمان بازنشستگی و میزان مستمری ندارد . هر دو تا مزایا و معایبی دارد .اگر توانایی پرداخت دارید بیمه اختیاری نسبت به بیمه حرف  و مشاغل آزاد کامل تر است .

با تشکر