در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
تو جلسه هیات تشخیص توافق شد که کارفرما مبلغی را به من بدهد اما بعد از چند هفته کارفرما رو رای اعتراض گذاشت و در جلسه حل اختلاف گفت که میخواستیم بیشتر طول بکشه و پول نداشتیم و به نظرتون الان که چند ماهیه من الاف شدم ایا میتونم خسارت این چند ماه را بگیرم خود سود پول تو این چند وقت خودش خیلی میشد و برای خسارت این چند ماه به کجا باید مراجعه کنم به دادگاه یا اداره کار؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام اگر درهییت تشخیص کارفرما اعتراصی نکرده ولی به رای صادره اعتراض کرده این حق قانونی کارفرماست که موضوع کمی طولانی بشه اگر رای صادره بازگشت بکار بوده ولی بعداز رای اجازه کار بشما نداده میتوانید دوران حق السعی دریافت نمایید واگر بازگشت بکار نبوده تا اخرین روز هیت فقط میتوانید حق وحقوق خودرا دریافت نمایید وبعداز آن تا هرزمان طولانی شود دیگر حقوق این دوران را پرداخت نمیکند..ایمانی