در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشید، ببخشید من راننده مقصر حادثه بودم و مقصر 100 درصد بودم، با خودم 6 نفر مجروح و یک نفر فوتی داشتیم، به همه بیمه تعلق میگیره، اما خودم فکم شکسته و چندتا دندانم شکسته، رفتم نامه از پزشکی قانونی گرفتم، حالا میخاستم بدونم به خودمم دیه تعلق میگیره؟

بیمه مو همین ماه پیش تمدید کردم و بیمه ایران هستش، ممنون میشم از پاسختون
3 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
به شما که مقصر بودید، غرامتی از محل بیمه نامه حوادث راننده تعلق می گیره ولی این اسمش دیه نیست. سرمایه نقص عضو و از کار افتادگی بیمه نامه حوادث راننده است.