در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (-1,060 امتیاز)
1.5 سال است امتحان بیمه كارگر ساختمانی داده و در نوبتم چرا ما را بیمه نمی كنند؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
سلام .متقاضیان بیمه کارگر ساختمانی پس از گرفتن مدارک لازم از فنی حرفه ای وثبت نام در سایت سازمان درنوبت قرارمیگیرند و با توجه به سهمه محدود سازمان اولویت بندی میگردند.

وتا زمان اعلام سازمان متاسفانه باید صبر کنید .البته درزمان شروع بیمه کارگران ساختمانی ونداشتن بازرسی و مدارک هایی که فنی حرفه ای به افرادغیر از کارگران ساختمانی داده شده مشکلاتی ایجاد شده والان با بازرسی ها افرادیکه کارگر ساختمانی نیستند بیمه انها قطع شده وافراد جدید جایگزین میگردند .

ضمنا میتوانید برای پیگیری به ریاست شعبه یا مدیر كل استان محل سكونت مراجعه نمایید.