در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)

سوال 1:

بنده بیش از 3 سال در یک شرکت مشغول به کار می باشم که  بیمه بنده در این مدت توسط 3 شماره کارگاه متفاوت که به نام اشخاص متفاوتی می باشد واریز شده است  با توجه به عدم نیاز شرکت به بنده ، برای گرفتن بیمه بیکاری آیا در کارگاه اخیر که بیمه بنده الان واریز می شود باید حداقل 6 ماه سابقه بیمه داشته باشم یا نیازی نمی باشد و سوابق آن 2 کارگاه دیگر هم محاسبه می شود ؟

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید ​

سوال 2 :

در صورتیکه مشکلی برای گرفتن بیمه بیکاری نداشته باشم با توجه به اینکه بنده لیسانس عمران می باشم آیا در مدت گرفتن بیمه بیکاری ، اداره کار برای بنده دوره های آموزشی متناسب با شغل و سواد بنده برگزار می کند ؟

سوال 3:

مبلغی که برای بنده جهت بیمه واریز می شود مبلغ 30000000 ریال می باشد با توجه به اینکه بنده متاهل می باشم ولی فرزند ندارم میخواستم بدونم چقدر بیمه بیکاری به من پرداخت می گردد؟؟

سوال 4 :

اگر بنده در مجموع بیش از 10 سال سابقه بیمه داشتم ولی در آخرین کارگاه 6 یا 7 ماه سابقه بیمه داشته باشم ، بطور پیوسته تا چند سال به من بیم بیکاری پرداخت می شود ؟؟

1 پاسخ
توسط (4,300 امتیاز)
سلام .ميزان مقرري روزانه بيمه شده بيكار معادل (55%) متوسط مزد يا حقوق سه ماه قبل از بیکاری بيمه شده مي باشد. به مقرري افراد متاهل يا متكفل ، تا حداكثر (4) نفر از افراد تحت تكفل به ازا هر يك از آنها به ميزان (10%) حداقل دستمزد افزوده خواهد شد.میانگین دستمزد شما درچند تا کارگاه بیمه پردازی محاسبه شده ولی درکارگاه اخر شرط 6ماه سابقه مداوم ملاک بیمه پردازی شما می باشد .درمدت دریافت بیمه بیکاری هم از طرف اداره کار احتمالا اموزشهایی برای شما درراستای شغل مرتبط جهت بازگشت به کار وجود خواهد داشت .مدت دریافت را هم به پیوست براتون ارسال کردم از 6ماه تا 24ماه 6ماه مجرد و12ماه متاهل واز 25تا120ماه 12ماه مجردو18ماه متاهل و121تا240 ماه 18ماه مجرد و26ماه متاهل واز241 ماه بیشتر 36ماه مجرد و50ماه متاهل مدت سابقه ومدت دریافت مقرری بیمه بیکاری می باشد.