در دیوان عدالت اداری توسط (130 امتیاز)

باسلام،جانبازی طی سالهای 74 تا 84 حق بینه تامین اجتماعی را واریز مینموده است اما پس از آن از قانون معافیت جانبازان مطلع گردیده و در حال حاضر معاف از پرداخت میباشد.

با شکایت از بیمه ، رای دیوان عدالت اداری استرداد حق بیمه بوده است.

حال سوال اینست که مبلغ لازم الاسترداد چگونه محاسبه می شود؟ آیا بر مبنای آخرین دستمزد پرداختی میباشد؟؟؟ لطفا با اشاره به بند قانونی راهنمایی فرمایید

ممنون

1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

خیر. میزان حق بیمه هایی که طی سالیان گذشته از حقوق و مزایای شما کسر گردیده, عیناً به شما مسترد می گردد، مگر اینکه در متن رای دیوان عدالت اداری به استرداد وجوه مذکور با نرخ روز تصریح شده باشد.