در سازمان تامین اجتماعی توسط (400 امتیاز)
باسلام و احترام؛

یک شرکت حقوقی هستیم که تاریخ 96/05/01 از استان تهران به البرز نقل مکان مینمائیم؛ برای آنکه به شعبه جدید برویم، و جلوی هرگونه جریمه زدنی گرفته شود؛

چه مراحلی در شعبه فعلی

و چه مراحلی در شعبه جدید

میبایست طی شود؟

خواهشمند است کامل و جامع راهنمائی بفرمائید

باتشکر
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام شما اولین کاری که میکنید ترک کار در شعبه تهران را وعدم فعالیت در تهران میزنید وسریعا به شعبه استان البرز  به واحد بازرسی  رفته وفرمی را دریافت میکنید لازم بیاداوریست شما میبایست تغییر ادرس را در روزنامه رسمی اعلام وثبت نمایید ومدارکی همچون اجاره نامه رسمی مدارک شرکت حقوقی ومدارکی دیگر که نیاز میباشد را با مهر شرکت توسط مدیرعامل یا وکیل رسمی شرکت را اعلام وارائه نمایید بازرس شمارا به واحد درامد ارجاع تا بررسی نماید کارگاه یا شرکت شما قبلا دراین محدوده فعالیت نداشته ومدارک به واحد بازرسی ارچاع وبازرس بعداز بازرسی اعلام میکند مشکلی وجود نداشته در ضمن در هنگام ارائه مدارک حتما اسامی کارگران را بهمراه کارت ملی ودفترچه بیمه وشناسنامه را البته کپی انهارا هم تسلیم واحد بازرسی میکنید ...بعد از تایید بازرسی با همان کد قبلی شعبه قبل اقدام به نامنویسی پرسنل کرده ولیست تنظیم وبه شعبه تسلیم مینمایید...ایمانی