در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام من مدت دو سال است که در زیر نظر پیمانکاری کار میکنم ایشان در طول این مدت دو سال برای من هیچ گونه بیمه ای پرداخت نکرده و حقوق ماهیانه بنده هم ماهی 300 هزار تومن پرداخت کرده، در قراردادی که با کلک و گول زدن من به امضا رسوندن نوشتن که من حق بیمه ندارم،ح الا میخواستم بدونم آگه شکایت کنم میتونم بع بیمه و به حداقل حقوق اداره کار برسم؟؟؟

کار بنده از هشت صبح تا دو بعداظهر از شنبه تا چهارشنبه بوده و در تمام مدت جلوی آفتاب طاقت فرسای خوزستان بودم،

در تمام این دو سال هیچ عیدی و پاداش و سنواتی به من نداده

من الان 19 ساله هستم.
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
با سلام. اولا در 2 سال پیش شما کارگر نوجوان بودید و بایستی شرایط ماده 82 قانون کار در مورد شما لحاظ شده باشد.

ثانیا در قرارداد نمی توان قید نمود که کارگر بیمه نداشته باشد و کارفرما مکلف به بیمه کردن کارگر می باشد.

ثالثا اگر مدارک مستدلی برای اثبات رابطه کاری خود دارید می توانید به تأمین اجتماعی و همچمین اداره کار مراجعه و پیگیر مطالبات قانونی خود باشید.