در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام
من در کارگاهی مشغول بکار بودم البته بدون قرارداد بنابه مشکلاتی از کارفرما شکایت کردم.
قراره در هیئت تشخیص بریم برای اثبات رابطه کارگر و کارفرمایی سوابقی که من انجا مشغول بکار بودم.
من مدرکی اعم از بیمه ، فیش واریز حقوق ، قراردادی ندارم که  اثبات کنم جز همسایه ها.
فقط در یک سال صاحبکارم برای همان کارگاه به اسم من خط تلفنی خرید.
ایا میشه در هیئت تشخیص از سند تلفن ثابت که به اسم من هست به عنوان مدرک استفاده کرد ؟
با تشکر از کارشناس محترم
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه خرید وفروش هیچ موقع نمیتواند ملاک همکاری دونفر شود شما میتوانید تقاضای بازرسی تحقیقی نمایید واستشهادیه به امضای سه نفر میتوانید تایید نمایند که رابطه کارگری کارفرمایی وجود داشته..ایمانی