در پرداخت حق بیمه توسط (130 امتیاز)
حق بیمه توسط جانبازی طی سال های گذشته پرداخت شده و بیمه تامین اجتماعی ملزم به استرداد آن گشته است

سوال بنده اینست که این حق بیمه چگونه محاسبه میشود؟ آیا ارزش فعلی مبلغ پرداخت شده جانباز محاسبه میگردد؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
باسلام مبلغی که میبایست پرداخت شود بر مبنای اخرین دستمزد پرداخت شده میباشد وعطف به ماسبق نمیشود لذا آخرین دستمزد مبنا میباشد..ایمانی