در پرداخت حق بیمه توسط (140 امتیاز)
با سلام

ابنجانب از سال ۱۳۵۹ تا ۱۳۸۴ سابقه کار از وزارت کار و رای ماده ۱۴۸ قانون کار دارم که مجموع ان میشود ۲۵ سال
 که کارفرما فقط تا سال ۱۱۳۵۹ تا۱۳۷۳ ان را بیمه پرداخت کرده یعنی۱۴ سال واز سال ۱۳۷۳ تا ۱۳۸۴ را پرداخت نکرد
وشعبه درامد بیمه هم کاری نکرد واحتساب نکرد ومن نمیدانستم باید به دیوان عدالت باید مراجعه کرد
ومن از سال ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۹ بیمه اختیاری پرداخت کردم .
که درحال حاضر سابقه کار واختیاری شده ۲۶ سال  سئوال من این است اگر دیوان عدالت ان سوابقی که کارفرما پرداخت نکرده را الزام به پرداخت ویا احتساب سابقه شود.
ایا ان مبالغی که من بیمه اختیاری دادم  مسترد ویا برگردانده میشود یا خیر ؟
چون رای وزارت کار ویا سابقه کار ۲۵ سال است اگر احتساب شود من هم تقریبا ۱۵ سال بیمه اختیاری دادم که در مجموع تقریبا میشود ۴۰ سال .
ایا ۵ سال اضافی راکه من بیمه اختیاری دادم مسترد میکند یا خیر ؟
متشکرم
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

با پیگیری در شعبه تامین اجتماعی و سپس دیوان عدالت اداری ممکن است بتوانید مبالغ پرداختی را پس بگیرید