در حادثه ناشی از کار توسط (390 امتیاز)
درماموریت کاری بدون حکم ماموریت ،تصادف کردم فقط بیمه ثالث بهم تعلق میگیره؟ اگر ماموریت رو ثابت کنم چطور؟کارفرما عین خیالش. نیست.بیمه تامین اجتماعیم.
2 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام اگر مدارکی دال بر ماموریت داشته باشید میتوانید اقدام به اعمال ماده ۶۰تا۶۶حوادث کار شوید لذا اثبات موضوع بعهده شماست وکارفرما موظف به پرداخت تمام خرجهایی میشود که متحمل شدید وشما سریعا از طریق بازرسی کار وهم تامین اجتمایی اقدام نمایید ..ایمانی