در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام . بنده کارگری هستم که در شرکت پیمانکاری کار میکنم مدت قرارداد پیمانکار از خرداد 95 تا خرداد 96 بوده است . و طرح طبقه بندی نیز برای من اجرا شده است . ولی این پیمانکار با وجود اینکه اینجانب بیش از یک سال است در این کارگاه کار میکنم حقوق سال 96 مرا از فرمول (اخرین حقوق 95 ضربدر 1/12 بعلاوه 676 ) حساب کرده و پایه سنواتی را به حقوق من اضافه نکرده است. ایا این کار وی درست است یا خیر  متشکرم
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
احتساب پایه سنواتی برای کارگرانی که حداقل یکسال سابقه در آن کارگاه را دارند الزامی است.