در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر .من تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی پدرم هستم از طرفی شاغلم و به تازگی کارفرما من را بیمه کرده ایا میشه برای خودم دفترچه نگیرم و همچنان دفترچه بیمه ای ک تحت پوشش پدرم هستم را داشته باشم؟
سوال دیگر هم اینکه اگر کسی هفت ماه از امسال و پنج ماه از سال اینده سابقه بیمه داشته باشه ، و ازدواج کنه و نخواد کار کنه ایا بیمه بیکاری بواسطه اون دوازده ماه به اون شخص تعلق میگیره؟؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ،تشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
- زمانی که شخص اشتغال به کار دارد، استفاده از دفترچه بیمه پدر ممنوع است.
- به هر حال ۹درصد حق بیمه ماخوذه زمان اشتغال ، مربوط به ارائه خدمات درمانی است، یعنی اینکه چه دفترچه استفاده نمایید و چه استفاده ننمایید، هزینه درمان به صورت اجباری از حقوق و مزایای شما کسر می شود( بیمه اجباری است دیگر)!

- چنانچه یک سال سابقه اشتغال در یک کارگاه مشخص داشته و به صورت غیرارادی اخراج شوید، به شرط حصول سایر شرایط قانونی، واجد شرایط دریافت مقرری بیمه بیکاری خواهید شد.