در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
با سلام.
من از طرف شوهرم دفترچه تامین اجتماعی دارم. و هدفم از رد کردن بیمه صرفا سابقه است. آیا نیازه آزمایشات مربوط به قبل بیمه شدن را بدم یا اگر ندم مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون میشم پاسخ بدید
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
طبق ماده ٩٠ قانون تامین اجتماعی ،از جمله وظایف کارفرمایان قبل از به کار گیری افراد انجام معاینات بدو استخدام می باشد:

نظربه اینکه آگاهی از وضعیت جسمی و روحی پرسنل در انتخاب شغل مناسب نقش اساسی داشته و عدم تناسب شغل با وضعیت وتوانائی افراد ممکن است منجربه حوادث ناشی از کار و یا تشدید بیماری گردد لذا در اجرای ماده ٩٠ قانون تأمین اجتماعی خواهشمند است قبل از به کار گماردن پرسنل نسبت به انجام معاینات پزشکی از طریق مراکز مجاز اقدام و نتیجه معاینات جهت درج در پرونده بیمه شده همراه با اولین لیست به  شعبه تحویل و رسید دریافت نمائید. بدیهی است در صورت عدم انجام معاینات چنانچه افراد به کار گرفته شده ازکارافتاده و یا بیماری آنان تشدید شود و یا فوت نمایند و این موضوع حسب نظریه اعلامی از سوی مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان ناشی از عدم تناسب شغل وی با وضعیت جسمی و روحی تشخیص داده شود صندوق تأمین اجتما عی به تکالیف خود در قبال بیمه شده عمل نموده و حسب مقررات مربوط نسبت به وصول خسارات ناشی از پرداخت مستمریها وسایر حمایتها از کارفرما اقدام می نماید.