در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
باسلام
وقتی بازرس اداره کار برای تحقیق مبنی بر تایید کردن رابطه کارگر و کارفرمایی به محل کار اعزام میشه فقط در مورد بودن یا نبودن کارگر تحقیق میکنه و یا در مورد مدت کارکرد کارگر هم تحقیق میکنه؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام بازرس وقتی به محل کار مراجعه میکند در تمامی موارد میتواند ورود کند لذا دررابطه با کارگر وکارفرما ومدت کارکرد ودستمزد پرداختی واینکه نوبت کاری ویا شب کار ودیگر مواردی که نشان دهنده رابطه کاری باشد بازرسی نمایند .ایمانی