در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
با سلام من در قسمت دال دستمزد ماهانه فرم ادعای سابقه بیمه  دستمزدی که میگرفتم را بنویسم یا دستمزد طبق قانون اداره کار؟(دریافتم کمتر از دستمزد قانونی بوده)
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام.
نظر به اینکه تکمیل فرم ادعای سابقه، در جهت اثبات حقی است که پایمال شده و بایستی مدارکی ارائه نمود که موید آن باشد،لازم است دستمزد واقعی درج شود،جهت پیگیری  و دریافت دستمزد واقعی و مطالبات حقوقی بایستی از طریق اداره کار اقدام نمود.