در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

در مورد قانون زیر می خواستم ببینم شامل شرکتهای نوپا که 5 نفر بیمه شده دارند هم می شود یا خیر؟

http://www.tamin.ir/News/Item/1599/2/1599.html
2 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام این قانون مربوط به سالهای  پیش بوده والان لحاظ نمیشود و۱۰۰٪میبایست مدارک به نزدیکترین شعبه  به واحد بازرسی برده وتقاصای بازرسی از شرکت بنماید در صورتی انکار را انجام ندهد طبق بخشنامه ۱۲درامد موقعیکه حسابرسی میگرد د دوره مورد عدم ارسال لیست محاسبه واللرائس محاسبه میگردد....ایمانی