در دیه و بیمه خودرو توسط (390 امتیاز)
سلام هرکدوم ازآقایان و دوستان وکلا راهکاری میدانند لطفا بفرمایند.

بی مبالاتی یکی از نزدیکان عزیزم بعنوان سرنشین موتور دوستش که فاقد گواهینامه ولی دارای بیمه بود، با ال 90 تصادف میکند و مقصر میشوند، راننده خودرو آقازاده 25 روز از گرفتن گواهینامش میگذشت ولی چراغ زرد و رد کرد که  ثابت کنه سن و.........برای بعضیها معنی نداره. فقط شانسم محدودیت های گواهینامه داران سال اولی است که ایشون 15 بهمن 95 گواهینامه گرفت و لگن شکسته  با پلاتین و خونریزی مغزی و پیشامد ها و عواقب تشدید بیماری اعصاب و نصیبمون کرد.

چه کنیم .

التماس دعا .
1 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز)

سلام

حادثه هیچ گاه خبر نمی کند و افراد ممکن است بدون هیچ خبری دچار سانحه هولناکی شوند. از این رو باید برای کاستن دشواری حادثه با خریداری بیمه حوادث را به آسانی حل نمود و از به وجود آمدن دردسرهای بزرگ جلوگیری کرد. یکی از این حوادث تصادف بوده که امروزه وسایل نقلیه متعددی بوده که دچار چنین حادثه ای می شود. بنابراین صاحبین وسایل نقلیه با خرید بیمه نامه بدون هزینه اضافی نیاز مالی خود را به حداقل می رسانند.

اگر راكب موتور گواهي نامه نداشته باشد و و تصادف  عمدي  نباشد و از دارو يا مواد مخدر روانگردان استفاده نكرده باشد. شركت بيمه موظف به پرداخت خسارت ميباشد طبق قانون ٦

و جريمه نداشتن گواهي  نامه را پرداخت بايد بكند احتما ضبط  موتور هم وجود دارد . مانا باشيد