در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (430 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید.

من حدود 3 سال پیش به تامین اجتماعی مراجعه کرده و خودمو بیمه اختیاری 26 درصد کردم.(بدون داشتن 30 روز سابقه بیمه از قبل!)

الان میخوام بیمه اختیاری رو به بیمه مشاغل ازاد تبدیل کنم چون معنی نداره وقتی میتونم 18 درصد پرداخت کنم بیام 26 درصد پرداخت کنم.70-80 تومن در ماه اختلاف داره

از اونجایی که دفترچه تامین اجتماعی تو هزینه ها هیچ تفاوتی با سلامت نداره میخوام دفترچه سلامت بگیرم.

بیمه تکمیلی هم دارم و هیچوقت از مراکز تامین اجتماعی یا جاهایی که باهاش قرارداد دارن هم استفاده نمی کنم.

2تا بیمه عمر هم دارم.

در واقع من 26 سالمه و فقط سابقه بیمه میخوام و اطمینان دارم که تا 2-3 سال اینده جای دولتی ای مشغول به کار میشم.

درحال حاضر هم مغازه دار هستم. حالا با این تفاسیر چیکار بکنم بهتره؟

هر بیمه ای که باشم چه اختیاری چه مشاغل ازاد 14 درصد چه 18 درصد، بعدا سابقم به شغل جدیدم وصل میشه؟(کارمند دولتی)

 در این صورت اگر فقط واسه این چند سال سابقه بخوام و فوت و از کار افتادگی برام مهم نباشه همون پایین ترین مشاغل ازاد کفایت می کنه؟

و سوال اخر این که اگه مثلا بیام 12 درصد بردارم یه زمانی بخوام میتونم تبدیلش کنم به 18 درصد؟دستم بازه توی تغییر؟

ببخشید که طولانی شد پیشاپیش ممنونم از پاسخ گوییتون
2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

نخست اینکه؛ تفاوت بیمه اختیاری 26 درصد و 18 درصد در نوع خدماتی است که ارائه میشود  و  دفترچه بیمه و درمانگاه جزئی از آن خدمات است!

دوم ؛ موافقت با بیمه اختیاری شما به سبب وجود کارت پایان خدمت بوده است.

سوم ؛ انتخاب نوع بیمه و نوع تعهدات به اختیار شماست.

چهارم؛ اینکه آیا سابقه بیمه اختیاری و حرف و مشاغل آزاد (باهر نرخی) به سابقه استخدامی شما در آینده وصل شده و مورد استفاده باشند،؟ بستگی به نوع قانون استخدامی محل استخدام آینده شما  و نوع صندوق بیمه ای در آن دستگاه خواهد بود و قعلاً درباره آن نمی توان اظهار نظر نمود.

پنجم؛ برابر مقررات جاری ، قانونی جهت تبدیل نرخ بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد وجود ندارد.

و در آخر اینکه در شعب سازمان افرادی هستند که همیشه مراجعه می نمایند  و مدام در پی شکایت به سازمان های  عریض و طویل قضایی و اداری هستند که چرا نرخ 12 درصد را انتخاب کرده اند و راهنمایی کامل به ایشان ارائه نشده است؛ و مدت کوتاهی بعد از بیمه شدن به دلیل سانحه یا بیماری توانایی خود را از دست داده و سازمان برابر قرارداد ، تعهد از کارافتادگی را به ایشان نمی دهد.