در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (580 امتیاز)
کارفرما از ما امضا های متناقض گرفته است .

در یک جا از ما به عنوان اجاره کننده دستگاه و در جایی دیگر ما را پیمانکار که خود مسئول تهیه همان دستگاه است امضا گرفته .

 هر کدام برای دور زدن بخشی از قانون . با توجه به در دسترس بودن مدارک موجود ایا می توان کارفرما را در دادگاه محکوم کیفری کرد
2 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام چنانچه با توجه به اینکه کارفرما قصد فریب دادن قانون بوده مطمن باشید خودش در جایی فریب خواهد خورد حال با توجه به اینکه اسناد ومدارک در اختیار دارید میتوانید در اداره کار تخلف ایشان را اثبات نمایید