در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)

سلام من عضو خانه کارگر اصفهان هستم.

میخوام به صورت انفرادی بیمه تکمیلی شوم و در ضمن میخوام باردار بشم و برای همین نیازدارم باید چیکارکنم؟

1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

پیشنهاد بنده به شما برای بارداری تون،همون بیمه خانه کارگر هست.

بیمه تکمیلی بصورت انفرادی در حال حاضر وجود نداره.

بصورت خانواده انجام میشه و با شرکت کمک رسان ایران(sos) که برای هر نفر میانگین در سال ۲۲،۰۰۰،۰۰۰ ریال هزینه داره و یه چکاپ در سال اول داره اون هم فقط در تهران انجام میشه.

ضمنا بیماریهای قبل از عضویت نیز از تعهدات خارج میشن.

همچنین در صورتی که در زمینه خدمات خانه کارگر سوالی دارید می توانید از طریق لینک زیر به صورت رایگان در سامانه پرسش و پاسخ خانه کارگر مطرح کنید :
سامانه پرسش و پاسخ خانه کارگر