در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام
18ماه به بنده بیمه بیکاری تعلق گرفته ومتاهل هستم ودارای یک فرزند ودرهنگام تشکیل پرونده مدارک انها را هم داده ام به تامین اجتماعی ولی حق اولاد دریافت نکرده ام و به ریاست شعبه خودم مراجعه کردم که درپاسخ گفتن به بیمه بیکاری حق اولاد تعلق نمی گیرد آیا درست است اگر درست نیست و تعلق میگیرد چه کاری میتوانم کنم و به کجا باید شکایت کنم

باتشکر
2 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه در بیمه بیکاری مبلغی که بعنوان دستمزد از مبلغ حداقل دستمزد کمتره وطبق قانون متاسفانه حق اولاد تعلق نمیگیرد برای همین میگن سعی کنید در دوسال آخر منتهی به بازنشستگی سعی شود از بیمه ببکاری استفاده نشود چون از نظر پرداختی مستمری بصورت پلکانی محاسبه ومبلغ مناسبی تعلق نمیگیرد...‌ایمانی