در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
طبق قانون جديد دقيقا چه مدت بعد از استعلاجي زايمان ميتوان از بيمه بيكاري استفاده نمود هجده ماه يا بيست و چهار ماه؟
2 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه هرشخصی در صورت اخراج از کار میتواند از بیمه بیکاری استفاده نماید لذا شما بعداز استفاده از مرخصی استعلاجی اگر از کار اخراج شوید میتوانید طبق دادخواست از اداره کار تقاضای بیمه بیکاری بنمایید بشرطی که یکسال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشید .ایمانی