در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام
اینجانب له مدت 15 سال در یک شرکت بزرگ تولیدی مشغول بکار بودم که طبق بررسی 7 سال از آن جزو مشاغل سخت و زیان آور باید برای بنده بیمه پرداخت میگریدید.

حال با توجه به جدا شدن بنده به مدت 2 سال از این مجموعه میخواستم بدانم آیا آن 7 سال برای من بیمه زیان آور پرداخت شده است و یا اگر نه بنده چگونه این موضوع را پیگیری نمایم.
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام شما در مرحله اول باید به شعبه ای که حق بیمه در زمانی که ادعا میکنید شغلتان سخت وزیان آور میباشد مراجعه کنید وعنوان شغلی که برای شما در لیست بیمه منظور شده را مطلع شوید و با مشاوره و یا طرح سوال درسایت از سخت وزیان آور بودن آن مطلع شوید