در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام
من یک سال پیش تصادف کرده ام. در واژگون شدنه ماشین باعث شد:

 ۱_مهره t12 شکسته بشه که باعثه از بین رفتنه حس جنسی و نداشتنه کنترل ادرار و مدفوع و فلجی مچ پا به پایین ،بیحسی شدم

 ۲_باعثه خون ریزی داخلی ریه شوم که این مسعله خدارو شکر حل شد
مقدار دیه ای که با توجه به این که من بعد از یکسال هنوزم بهبود پیدا نکردم چقدر میتونه باشه
با تشکر.
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
مرجع تشخیص میزان ازکار افتادگی و نقص عضو، پزشکی قانونی است.
این کار از پیچیدگی های خاصی برخوردار است و به راحتی نمی توان میزان از کار افتادگی را تعیین کرد. با توجه به اینکه بعد از یک سال هنوز جراحت و درد وجود دارد نشان می دهد که هنوز از کار افتادگی و طول درمان به اتمام نرسیده است.

با این وجود، اگر شما راننده باشید، بر اساس سرمایه بیمه نامه حوادث راننده و اگر سرنشین باشید بر اساس دیه روز تسویه حساب با شما برخورد می شود.