در دیه و بیمه خودرو توسط
آیا فقط در قتل‌های غیر عمدی كه ناشی از تصادف رانندگی است به مقدار دیه در ماه حرام افزوده می‌شود؟
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام خیر، هر كجا كه قتل در ماه حرام انجام شود و باید دیه پرداخت شود یك سوم به اصل دیه پرداخت خواهد شد پس اگر قتل غیر عمد ناشی از حادثه كار باشد و كارفرما مقصر تشخیص داده شود علاوه بر جنبه عمومی جرم یعنی تحمل حبس كارفرما به پرداخت بهای یك نفر صد نفر شتر به اضافه یك سوم محكوم خواهد شد.

اطلاعات بیشتر در :

محاسبه دیه ماه حرام

هر آنچه باید درباره قانون دیه بدانیم

همه چیز در مورد قانون بیمه شخص ثالث