در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

من رئیس گروه برون سپاری شرکت توزیع برق شیراز هستم.

در شرکت ما بسیاری از کارها از جمله نصب کنتور به صورت حجمی (پرداخت بر اساس تعداد نصب) به پیمانکار برون سپاری می شود.

و پیمانکار کارگرانی را برای نصب به کار می گیرد.

اگر پیمانکار با کارگر قراردادی منعقد نکند چه قوانینی برای کارگر حکمفرماست .

 همچنین این دسته از کارگران ساعت کار مشخصی ندارند و بسته به حجم کار از پیمانکار مبلغی دریافت می کنند.

آیا پرداخت حد اقل قانون کار الزامی است؟

آیا عیدی و پاداش باید به این دسته از کارگران پرداخت شود؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1- در مواردی که واحدها و مؤسسات دولتی یا خصوصی انجام برخی از امور خود را از طریق عقد قرارداد پیمانکاری به اشخاص حقیقی یا حقوقی واگذار و مؤسسات اخیر دراجرای پیمان مزبور مبادرت به استخدام کارگر یا کارگرانی می‌کنند، با توجه به موقت بودن پیمان، قراردادهای منعقده میان پیمانکار و کارگران در زمره قراردادهای موقت موضوع تبصره یک ماده ۷ قانون کار است و حداکثر مدت آنها محدود به حداکثر مدت پیمان خواهد بود. بدیهی است با انقضای مدت پیمان و انجام تسویه‌حساب، رابطه کارگری و کارفرمایی کارگران و پیمانکاران خاتمه می‌یابد و اشتغال احتمالی بعدی کارگران مزبور در همان واحد یا مؤسسه (برای همان پیمانکار نخستین یا پیمانکاران دیگر)، یا در مؤسسات دیگر (برای همان پیمانکار اولیه)، دنباله اشتغال اولیه محسوب نخواهد شد."

2- بله . الزامی است .

3- بله باید پرداخت شود .

توضیح اضافی : حقوق کارگران در قراردادهای حجمی نباید از بین برود . آنها هم تابع قانون کار هستند.

با تشکر