در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (200 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
محل کارمن دریکی ازشهرستانها میباشد ولی بیمه ام در مرکز استان رد میشود

ایا برای دریافت کمک هزینه عینک میتوانم در شعبه شهر خودم اقدام کنم یال ازم است حتما به شعبه اصلی در مرکز استان مراجعه کنم؟
2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام.

جهت دریافت کمک هزینه پروتز و اورتز بایست با در دست داشتن نسخه و فاکتور پروتز یا اورتز مورد نظر و شماره حساب بانکی همراه ، به شعبه محل بیمه یا کارگزاری مربوطه مراجعه فرمائید.