در بازنشستگی و مستمری توسط (680 امتیاز)

سلام

ممنون میشم در خصوص مستمری باز منده من را راهنمای کنید (لطفا توضح معمولی دهید نه خیلی تخصوصی و ادبی )

  1. اول باید چند سال سابقه داشته باشه (صاحب بیمه یا اصل بیمه باید حداقل چند سال بیمه داشته باشد)
  2. ایا باید صاحب بیمه حتما ارتباطش با بیمه وصل باشد تا بیمه بازمانده و مستمری تعلق بگیرد ؟؟(اگر ارتباطش برفرض چند سال قطع شده باشد تعلق میگیرد؟؟؟
  3.  اگر صاحب بیمه چند سال فقط چند سال بیمه ریخته باشد به باز مانده مستمری کانل تعلق میگیرد؟؟؟(یعنی حقوق کامل حداقل میگیرد)
  4.  در اخر ایا مستمری به مدت محدود تعلق میگید یا نه همیشه گی هست ؟؟
ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1-بستگی به سن دارد . از 10 سال شروع می شود تا 35 سال و مستمری هم متفاوت است .

2- منظورتان این است که بیمه شده اصلی فوت شده است و مستمری را می خواهید برای بستگان وی برقرار کنید . برای برقراری مستمری مشکل خاصی ندارد ولی باید دقیق شرایط را بیان کنید تا بشود توضیح داد .

3- .نه . متناسب با پرداخت حق بیمه ، مستمری داده می شود .

4-همیشگی است برای همسر ولی برای فرزندان و یا پدر و مادر شرایط خاصی دارد .

ضمنا سوالاتتان را مجزا و دقیق بپرسید تا بتوان دقیق جواب داد .

با تشکر