در سازمان تامین اجتماعی توسط (200 امتیاز)
ایا مراجع قضایی با مشاهده گزارشات تامین اجتماعی مستمری بازمانده را قطع میکنند یا به خود مستمری بگیر هم اجازه دفاع  کردن میدهند؟ ایا جریمه در نظر گرفته خواهد شد در صورتی که بازرس گزارش غیرواقع ارایه داده باشد؟
1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)
با سلام

معمولا مراجع قضایی مستمری را قطع نمی کنند . اگر چنین اتفاقی بیفتد خود سازمان این کار را انجام می دهد . آن هم بدون دلیل که نمی شود و معمولا شما حق اعتراض به مراجع درون سازمان و برون سازمانی دارید . واضح تر بگویید مشکل چه بوده است که مستمری قطع شده است ؟

با تشکر