در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام،حقوق بيكاري من ١٥هر ماه واريز ميشود، كه بخاطر حضور غياب قطع شده بوود، دهم ماه يني پنج روز پيش رفتم و و حقوقمو وصل كردن، يني جلوي خودم توي سيستم ثبت شد وصل شدن مجددش،

الان امروز كه ١٥هست و پنج روز از وصل شدن حقوقم توي سيستم ميگذره ،حقوقم واريز نشده،

ميخوواستم بپرسم چند روز پس از وصل شدن حقوق در سيستم مبلغ واريز ميگردد؟؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر شعبه لیست این ماه رو نبسته باشد احتمال اینکه در آخر ماه پرداخت شود زیاد است اما اگر لیست بیمه بیکاری مربوط به این ماه رو بسته باشند ماه بعد پرداخت میشود