در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
سلام من كارهاي بيمه بيكاريمو انجام دادم براي مرداد و شهريورو مهر رو يكجا ابان ماه واريز كردن ولي ازون تاريخ ديگه هيچ واريزي انجام نشده در ضمن من هر ماه سرساعت تايين شده اداره كار هم رفتم..ايا اين طبيعيه؟ واريز ميشه بالاخره؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام حقوق مقرری بیکاری هر دوماه یکبار به حساب واریز میشه چنانچه از دوماه گذشته بهتره به شعبه مراجعه شود وپیگیری کنید