در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید
من یه کارگرم حدود یک سال در نهالستان دولتی کار میکنم به عنوان کارگر فصلی و روز مزد و سمت نگهبان رو دارم و هر شب شیفتم روز های تعطیل کل روز رو هستم.

 کارفرما از کارگران دو یا سه عدد کارت شناسایی وکارت بانکی به اسم های مختلف درخواست کرده تا هر دو ماه به اسم شخص دیگری برای ما از اداره درخواست حقوق بکنه تا ما نتونیم به بیمه شکایت کنیم که مدت زیادی مشغول کار هستیم و ازما 200 میلیون سفته بدون تاریخ گرفته.

میخواستم ببینم میشه با استشهاد یا شهادت کارگران دائمی اونجا که قدیمی هستم ثابت کرد که من یکسال هست که مشغول کارم.؟؟؟ومیخواستم بدونم چه مقدار جریمه شامل اون ها میشه و چه مقدار هزینه به من پرداخت میشه؟؟؟
متشکرم
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اگر شما بتوانید این ادعا رو در اداره کار اثبات کنید که ایشان برای هر نفر سه تا کارت عابر درست کرده وهمکاران هم کارگرد شما رو تایید کنند بله میتوان نسبت به دریافت مطالبات خود اقدام نمایید