در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام

همسر من گواهينامه نداره و خودم كنارش بودم و متاسفانه با يه بچه تصادف كرد و پاي بچه شكست و خودمون بچه رو به بيمارستان لقمان حكيم رسونديم شب اول بعد از بستري بچه ٣ مليون از ما پول خواستن براي فرستادن بچه به بخش من ٦٠٠ تومن پرداخت كردم و بچ رو بستري كردن گفتن با كشيدن كروكي بيمه پولو برميگردونه

اما مشكل اينجاست كه پلاك ماشين از سال قبل يه شكايت قضايي به خاطر يه درگيري داره و مبلغ ٢ مليون هم خلافي داره ميخواستم بدونم كه براي كشيدن كروكي ماشين حتما بايد بره پاركينگ (ماشين دست خودمونه ولي گواهينامه خودم بيمه نامه ماشين و كارت ماشين رو شب اول مامور بيمارستان ازم گرفت و به جاش گفت ماشينو ببر و مداركو داد به مادر بچه)
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

بله در تصادفات جرحی حتما ماشین به پارکینگ منتقل میشه