در قانون کار و قرارداد کار توسط (-1,060 امتیاز)
مفاد قانون وزارت کار برای تسویه حساب با کارگر به چه صورت است
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)

با سلام کارگر درهنگام تسویه حساب میتواند موارد ذیل را درخواست وتسویه نماید

  • ۱-حقوق معوقه تاروز تسویه
  • ۲- عیدی وپاداش براساس روزهای کارکرد
  • ۳-اضافه کاری.نوبت کاری.شیفت کاری
  • ۴-درصورت گرفتن هرگونه وام میبایست وام باقیمانده را تسویه کند
  •  ۵-درصورت اخراج تا پایان قرارداد میبایست حقوق دریافت نماید
  • ۶-مانده مرخصی
  • ۷-ودیگر مزایا ویا پاداشهای مقرر درکار لازم بیاداوریست کارفرما میبایست تاروز اخر کار حق بیمه را طبق ماده ۱۴۸ پرداخت نماید ....ایمانی