در قانون کار و قرارداد کار توسط (-1,060 امتیاز)
شرایط تبدیل وضعیت نیروهای پیمانی به رسمی آموزش و پرورش چگونه است
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام هر ساله در آموزش وپرورش وبیمارستانها یک سری از نیروها را براساس نیاز از حالت پیمانی به رسمی تبدیل میکند اما شرایط تغییرات براساس مجوزی است که از وزارتخانه صادر میشود مثلا در سال ۹۶براساس کمبود معلمین تربیت بدنی از بین افراد پیمانی تعدادی را به رسمی تبدیل میکند ولازم است بدانید اعلام رضایت وکارایی از این نیروها بهتر نسبت به جذب رسمی کمک میکند