در قانون کار و قرارداد کار توسط (-1,060 امتیاز)
بخشنامه تبدیل وضعیت نیروهای پیمانی به رسمی از کجا پیدا کنم
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

این دستورالعملی بود که در دولت قبلی در این زمینه ابلاغ شد :

شرایط مورد نیاز تبدیل وضعیت کارکنان پیمانی به رسمی

۱) تأیید و تصویب ساختار سازمانی در اجرای ماده (۲۹) قانون مدیریت خدمات کشوری.

۲) تصویب مشاغل حاکمیتی توسط معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور بر اساس تصویب‌نامه هیئت وزیران.

۳) داشتن حداقل سه سال سابقه خدمت پیمانی برای دارندگان مدارک تحصیلی دانشگاهی (فوق دیپلم و بالاتر) و حداقل ۵ سال سابقه خدمت پیمانی برای دارندگان مدرک تحصیلی دیپلم.

۴) رضایت مدیر واحد محل خدمت.

۵) کسب حداقل ۶۰ درصد میانگین نمره ارزیابی عملکرد سه سال آخر.

۶)تأیید گزینش ذیربط

با تشکر