در قانون کار و قرارداد کار توسط
سلام من حدود هشت سال درپایگاهای امداد جاده ای هلال احمر به عنوان راننده امبولانس و مسول پایگاه انجام وظیفه میکردم طبق دستور العمل مسول پایگاه با توجه به مسولیتش باید یا نیروی رسمی یا پیمانی ویا شرکتی باشد ولی من را نیروی داوطلب حساب میکردن و چیزی به نام حقوق وجود نداشت روزانه بر حسب درجه نجاتگری به من پول میدادند ماهی پانزده روز شیفت میدادم روزهای که شیفت نبودم چیزی یا پولی نمیدادن بعد ان پانزده روز هم دران لیست پرداختیشان مینوشتن بابت ایاب و ذهاب مثلا مبلغ پنجا هزارتومان بعد تمام نیروها را حساب میکردن ودر یک سی دی میریختن میدادن بانک ان وقت میرفت توی حسابمون حالا درکنار مانیرو استخدام کردن برای پایگاه ولی بردنشون توی شعبه ها یعنی به نام پایگاه استخدام کردن و بردن توی شعبه درضمن شیفتهای ما 24ساعته بود یا 4 روز 24 ساعته یا 3 روز 24 ساعته حالا من موندم 49سال سن و سه فرزند دختر و اس و پاس ممنون میشم راهنمایم کنید
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.یکی از اصلی ترین مشخصه های رابطه کارگری وکارفرمایی تبعیت اقتصادی ومزدی میباشد.وچنانچه شما اصلا حقوقی دریافت نمی کردید،رابطه کاری با کارفرما نداشته اید.ولی اگر به نسبت کارکردتان حقوق میگرفتید،به همان میزان مستحق دریافت مزایا من جمله حق بیمه میباشید.