در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
آیا به عیدی و سنوات بیمه تعلق میگیرد ؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام

مزایایی که مشمول کسرحق بیمه نیست به شرح زیر است

  • بازخرید ایام مرخصی
  • کمک هزینه اولاد (حداکثر برای دو فرزند و معادل سه برابر حداقل دستمزد سنواتی روزانه برای هر فرزند درماه)
  • هزینه سفر و فوق العاده ماموریت
  • عیدی
  • مابه التفاوت کمک هزینه مسکن و خوار و بار در ایام بیماری
  • حق شیر
  • پاداش نهضت سوادآموزی
  • حق التضمین (کسر صندوق)
  • خسارت اخراج و مزایای پایان کار
  • حق همسر (در اجرای قانون نظام هماهنگ پرداخت و برای کارکنان دولت که مشمول قانون تامین اجتماعی هستند)

مزایایی که مشمول  کسرحق بیمه هستند:

به جز موارد یاد شده فوق، تمام مزایای نقدی تحت هر عنوان که به بیمه شدگان پرداخت می شود (اعم از مزد، حقوق، کارمزد، کارآموزی و …) مشمول  کسرحق بیمه خواهد بود.

حداکثر حقوق و مزایای مشمول  کسرحق بیمه ، هر سال از طرف مراجع ذی ربط اعلام می شود و مازاد بر آن مشمول کسر حق بیمه نیست.

برا ی اطلاعات بیشتر می تونید مقاله زیر رو مطالعه نمایید

موارد شمول و عدم شمول کسرحق بیمه در بیمه تامین اجتماعی