در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (-1,060 امتیاز)
بیماری هایی که شامل از کار افتادگی تامین اجتماعی می شود چیست
1 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام،معرفی بیمه شده به کمیسیون پزشکی از کار افتادگی یا باید بدلیل حوادث ناشی و غیر ناشی از کار باشد و یا بدلیل بیماری های عادی.

درمورد بیماریهای ناشی و غیر ناشی از کار :  بیماریهای است که بر اثر حادثه به وقوع پیوسته و منجربه از دست دادن توانایی کامل یا تقریبی فرد درانجام کارمحوله میگردد مانند شکستگی ها، قطع عضوها،...... و بیماریهای عادی بیماریهای است که بدلیل  بیماریهای غیر ناشی از کارو غیر حرفه ای بوده که منجربه از دست دادن کامل توانایی شخص در انجام کار میگردد مانند سرطان، سکته،ام اس ، بیماریهای پوستی شدید،..... البته بعضی از بیماریها می تواند ناشی از حادثه هم باشد مثل بیماریهای اعصاب،اما بطور مختصر هر بیماری که توانایی فرد را در انجام کار مختل نماید و صعب العلاج باشد، امکان بررسی و معرفی دارد

اطلاعات تکمیلی در:

مرجع تعیین نوع و درصد ازکارافتادگی در بیمه تامین اجتماعی