در بازنشستگی و مستمری توسط (150 امتیاز)
با سلام و احترام

آیا برنامه ششم توسعه به شعب بیمه تامین اجتماعی ابلاغ شده است و آیا با ابلاغ شدن آن بیمه بدون فاصله زمانی حقوق بیمه تامین اجتماعی را طبق قانون برنامه ششم توسعه و محاسبه بر اساس حقوق 2 سال آخر حتی اگر حقوق غیر متعارف افزایش پیدا کرده باشد محاسبه خواهد کرد یا اینکه تا این که در شعب اجرایی شود زمان زیادی طول میکشد.
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

این مبحث در برنامه ششم توسعه آمده است ولی شعب فعلا اجرا نمی کنند . علت آن هم مشخص است منابع مالی آن معلوم نیست . ظاهرا باید کارفرمایان مربوطه جریمه شوند که هنوز هیچ دستورالعمل مشخصی برای آن تهیه نشده است .

با تشکر