در بازنشستگی و مستمری توسط (120 امتیاز)
با سلام واحترام
مادر و برادرم که متولد سال ۷۲/۳/۲ میباشد مستمری بگیر حقوق پدر هستن برادرم تا چه سنی میتوانند مستمری دریافت کنند و با توجه به اینکه بیماری صعب العلاج دارند چطور میتونن حکم مهجوریت دریافت کنند تامستمری قطع نشود؟
2 پاسخ
توسط (4,300 امتیاز)
سلام .ایشان الان حدود 24 سال سن دارند اگر نامه ازکارافتادگی از کمیسیون پزشکی دارند مشکلی برای ادامه دریافت مستمری ندارند .تاالان هم که پس از 19 سالگی درحال دریافت مستمری هستند باید نامه ازکارافتادگی از کمسیون پزشکی سازمان تامین اجتماعی را دریافت کرده باشند .دریافت حکم مهجوریت فقط برای مستمری بگیر مونث است وپسران نیازی به حکم مهجوریت ندارند.