در قانون کار و قرارداد کار توسط (140 امتیاز)
باسلام ایا ماده ۱۴۸ قانون کار مشمول سخت وزیان اور میشود  چون که ۱۶.۵ رای سخت و زیان اور دارم که ۶ سال ان محاسبه نشده است به علت اینکه مشمول ماده ۱۴۸ است  متشکرم
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

سوالتان مفهوم نیست . ماده 148 در مورد بیمه کردن کارگران توسط کارفرمایان در کارگاههای مشمول قانون کار است . محاسبه مشاغل سخت و زیان آور هم که براساس دستورالعمل های مربوطه صورت می پذیرد . خواهشمند است توضیح بهتری بدیهد ؟

با تشکر